מפסיק וחוזר

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

12/06/2011 | 20:56 | מאת: יב 1984

ערב טוב ד"ר מיכאל אני בן 27+ שוקל מאה קילו אני יכול להגדיר את העצמי מעשן לא כבד אלא יותר לייט הכוונה שלי אני יותר מעשן כאשר אני בעבודה בגלל לחץ או בלימודים והייתה לי תקופה כמה שנים בכלל לא הייתי מעשן אבל לאחר שיחרור משירות הצבאי אני נהיית מעשן יותר בעבודה ועוד אך ניסתי להפסיק לעשן אבל כל פעם שזה יצא לא טוב או שאני חזרתי לעשן או העלתי במשקל ואני הייתי רוצה לדעת האם יש דרכים יותר טובות להפסקת עישון ללא העלאת במישקל 1. אני חבר קופת חולים מכבי 2.באזה דברים אני יכול להשתמש להפסקת עישון ועוד ? תודה

הי אתה מתפרץ לדלת פתוחה כי בעוד כמה שעות צפוי להתפרסם כתבה בדוקטוס על יחסי הגומלין שבין משקל ועישון. מה שיכול לעזור לך 1. שימוש או בתרופות מרשם או במדבקות ניקוטין יעזרו לדיכוי התאבון 2. אורח חיים בריא פעיולת גופנית 3. שתייה מרובה של 1.5 ליטר ליום 4. ארוחות קטנות מסודרות מתוכננות 5. ריבוי סיבים תזונתיים וירקות 6. ריבוי פתמימות מורכבות 7. אישית גם עושה דיקור אוזן לדיכוי הניקוטין ולירידה במשקל אך זה יעזור רק בליווי של שינויי תזונה שילוב השיטות הללו אמור לגרום לך להיגמל ללא השמנה של יותר מ 1-2 קילו שאותם תוכל להשיל שוב לאחר שהגמילה תתייצב ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

17/06/2011 | 17:15 | מאת: יב 1984

אני רוצה לדעת ? האם אתה מיתכבן לתרופות ללא מירשם או שיש בהם צורך למרשם

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?