גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

12/06/2011 | 07:05 | מאת: גדי

ד.נ., שלחתי הודעה לפורום בנוגע למדבקות ניקוטין ב-6.6.11. לקחתי מדבקות ניקוטינל 20 למשך כמה ימים והם גרמו לי לבחילות וסחרחורות לכן הפסקתי לקחת אותם. אני מעשן 4 סיגריות ביום וחולה בסכיזופרניה. גם רופא המשפחה וגם הפסיכיאטר אסרו עלי לקחת צ'מפיקס או זייבן. השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מינון של ניקוטינל 10 במקום ואם כן, אז לאיזו תקופה? בתודה מראש גדי

ודאי שאתה יכול התקופה היא לבין 3 חודשים ועד 6 חודשים בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?