מדבקות ניקוטין וסוכריות זה עובד!!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/06/2011 | 18:54 | מאת: חני

עובדה , כבר 29 שעות ללא סיגריה נשמע מצחיק שאני סופרת בשעות? אולי למי שלא יודע מה זה סבל של הפסקת עישון בכל מקרה כבר מאתמול בצהריים מדברות + סוכריות ניקוטין עושות את העבודה כמעט ללא קושי... בלי דכאונות וכו' פשוט קלי קלות וכמובן תודה למיכאל אמשיך לעדכן....

הלוואי שיהיו לי הרבה נגמלים נחמדים כמוך מאחל לך המון הצלחה ושמחתי לשמוע שיש פירות לעשייה www.refoua.co.il

13/06/2011 | 19:20 | מאת: ששש...

המלצה - קראי את הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן.. לכי נטורל - ללא מדבקה,כדורים וכו.. והכי חשוב - תנסי לא לספור את הזמן כי לא ילך ככה. נתעדכן מחר ובהצלחה

14/06/2011 | 20:30 | מאת: חני

טוב הבטחתי עדכון אז נכון לעכשיו 103 שעות ללא סיגריה שהם 4 ימים + 7 שעות , זה הכי רחוק שהגעתי עד עכשיו ב 10 השנים האחרונות אז שוב תודה למיכאל ועוד דבר ששש אני רואה שגם את/אתה כבר 4 ימים לא מעשנ/ת??? ספר/י לי על זה, אגב הספר של אלאן קאר לא עזר לי הסרט אם כבר טוב יותר באשר לסדנא לא רוצה להגיב ... אני באnת חושבת שהמינוס של אלאן קאר הוא בשלילת העזרים אין אפס מדבקות וסוכריות עוזר מאוד שמיים וארץ מול שום סיוע גם סדנא טלפונית עוזר גם תמיכה ז"א לדבר עם איש מקצוע עוזר בקיצור גם לכתוב כאן עוזר אבל הכי חשוב זו החלטה + נחישות ביי בינתיים ואמשיך לעדכן קצת יותר קשה משום מה

קצת קשה עכשיו אלו הימים הקריטיים בהם תסמיני הגמילה חזקים אבל את אוטוטו עוברת אותם ויהיה יותר קל גאה בך מיכאל

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?