איך ניגמלים לגמרי מהעישומניה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/06/2011 | 02:37 | מאת: hodya

שלום! אחרי שלושים וחמש שנים של עישון שתי קופסאות סיגריות ליום, אחרי סדנה ושלושה חודשים עם צמפיקס, אני לא מעשנת מזה ארבעה חודשים .הבעיה שאני עכשיו ממש בדיכאון בלי סיגריות. למרות, שאני ניגמלתי פיזית ואני לא מעשנת ארבעה חודשים לפעמים אני שוכחת שאני לא מעשנת ומחפשת אחר הסיגריות.גם מצבים ומקומות מעוררים את הזכרון לסיגריה בלי שאני ארצה בכך, למה זה קורה? אני אומרת לעצמי שאני לא מעשנת אבל המוח כן מזכיר לי שאני כן עישנתי כמה זמן לוקח לשכוח את ההרגל האוטומטי הזה בלי שאני אתגעגע לסיגריה למה הפסקת עישון גורם לי דיכדוך ודיכאון הרי אני נגמלתי פיזית איך ניגמלים מנטלית מהסיגריות אחרי כמה זמן לוקח לשכוח מהסיגריות לגמרי.

כדי לענות לך עליך להבין שיש הבדל בין הפסקת עישון וגמילה מעישון את לא מעשנת אך אינך עדיין גמולה מעישון וזה קשור לזה שההתמכרות הינה פיזיולוגית והתנהגותית גם נגמלת פיזיולוגית ולא התנהגותית לא שיברת עדיין את ההרגל לא חיזקת עדיין את ההחלטה מספיק עם ובלי קשר שקלי עם רופא מטפל אפשרות של טיפול אנטידיכאוני לתקופה ואם חוששת מזה יש גםם טיפול אנטידיכאוני טבעי בשם רמוטיב אולי יסייע בידייך ד"ר מיכאל ויייפאס www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?