הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2011 | 21:03 | מאת: שרון

שלום ד"ר ויינפאס. אני מעשנת מזה 20 שנה, מרבית התקופה כ-20 סיגריות ביום. כבר ניסיתי מספר פעמים להפסיק, וניסיתי מדבקות ניקוטין, זייבן, דיקור סיני - אבל כל אחד מהם בנפרד. הייתי רוצה לבצע טיפול מקיף יותר שיכלול גם היבטים נפשיים וייקח בחשבון את העובדה שאני מאובחנת כסובלת מדיכאון כרוני וכיום לוקחת סרנדה 50 מ"ג. האם טיפול כזה, או חלקו במסגרת מרפאתך מכוסה על ידי מכבי? ואם לא, תוכל לתת לי הערכה של עלותו? ניסיתי ליצור קשר דרך אתר מרפאתך הפרטית, אך המחשב סירב לקבל 3 כתובות מייל שלי בטענה שהדוא"ל שגוי... תודה רבה.

תתקשרי למספר המצויין שם 0547508688 ונשמח לעזור לך אני אכן מסכים שכמה כלים שלכל אחד מהם יש יעילות מסויימת כמו תחליפי ניקוטין טיפול קוגנטיבי ודיקור ומשלבים אותם אז מגיעים לאחוזי הצלחה גבוהים יותר יש להתיייחס לזה שהינך נוטלת סרנדה אך, זו לא התווית נגד לטיפול תרופתי אחר דורש לתשאול אותך קודם

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?