תוצאות אחרי הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2011 | 19:22 | מאת: יוסף

אני בן 23 מעשן כביכול כבר 5 שנים,היו ימים שעישנתי יותר היו שעישנתי פחות היו תקופות שהפסקתי לגמרי וחזרתי שוב בגלל נסיבות כאלה ואחרות.מה שכן אני יודע שזה אפשרי פשוט להגיד לעצמך דיי וזהו.כרגע אני הפסקתי לעשן ולא מעשן גבר שבועיים כרגע אין לי שום תופאות לוואי כאלה או אחרות.אבל מניסיון בעבר אני זוכר שהפסקתי לעשן ואחרי חודש בערך התחילו לי שיעולים מטורפים הן ביום והן בלילה הייתי קם ולא היה לי אוויר לנשום.אז שאלה מס אחת למה זה קורה המחסור באוויר בלילה? והאם אפשר להימנע משיעולים על ידי משהו? האם הניקוטין ושאר החומרים שנכנסו לריאות יצאו משם? כמה זמן בערך זה יקח? ואם זה אפשרי לזרז את התהליך?... תודה מראש.

השיעול הוא ניקוי הריאות מרעלים זירוז התהליך יכול לעשות עי: שתיית מים מרובה, תי ירוק, ליקופן המצוי בעגבניות לא הייתי נוטל תכשיר נוגד שיעול כי רצוי להוציא הכל אם זה לא עובר כדאי לבצע תפקודי ריאות בשאלה של מחלת ריאות ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לרפואת משפחה גמילה מעישון ותוזנה טבעית www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?