הפסקתי לעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2011 | 18:14 | מאת: טיטל

אחרי סדנה של קו"ח ובסיוע צ'מפיקס, הפסקתי לחלוטין לעשן בתאריך 04.03.11 ( אחרי כמה נסיונות כושלים,קודמיםת כולל דיקור סיני והיפנוזה), לאחר למעלה מ 40 שנה. פסקו גם שעולי נקוי קנה,כעת רק צרידות חזקה עד שעות הצהרים. מתי אוכל לצפות ל"חזרות המבורכות" של חוש הטעם והריח?? אשמח על הערות והארות במיוחד מד"ר ויינפאס

חוש הטעם והריח הוא אחד הרווחים הראשוניים בהפסקת עישון וחזרתו היא תוך כמה ימים על עו רווחים בהפסקת עישון ראה ב http://www.refoua.co.il/הרווח-בגמילה-מעישון.htm אם לא חזר לך, שווה לברר כיוונים נוספים שיכולים להסביר על אי חזרת חוש הריח שלך כמו נזלרת אלרגית, ליחה אחורית , שאז אנטיהיסטמינים בדמות לורסטין יעזרו לך

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?