תרופה מרושעת

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/05/2011 | 00:08 | מאת: חני

ניסיתי באמת רציתי להפסיק לעשן כבר חצי שנה שאני מנסה הלכתי לאלאן קאר ולא ממש הבנתי איך זה עוזר בסוף התייאשתי ולקחתי צ'מפיקס ואפילו שילמתי 530 שקל ביום הראשון חטפתי בחילה ביום השני התחילו סיוטים ביום השלישי חטפתי דכדוך במאמץ אחרון התחלתי לקחת את הכדור הראשון של היום הרביעי ואז כבר הייתי בדכאון אמיתי וכמעט שהתפתיתי לעצום עיניים בנהיגה , טעיתי בדרך מרוב בלבול , לאורך כל 4 הימים היה לי כאב ראש איום ובכל לילה הייתי צריכה כדור נגד כאב ראש , היום בבוקר כבר לא הלכתי לעבודה והחלטתי שאני לא לוקחת עוד כדור ויהי מה , עד עכשיו אני עוד קצת מדוכדכת מתי זה יעבור כבר? למה משווקים תרופה כל כך הרסנית ?? אני מאוד רוצה להפסיק לעשן אבל לא במחיר של אובדן שפיות

הי, חני נראה שאת חווה את תופעות הלוואי של התרופה בצורה מאוד חזקה וקיצונית בעתיד ניתן תרופות לפי פרמקוגנטיקה - נע להתאים מינון וסוג תרופה לפי הגנים הספציפיים של כל אחד ואחד הריי יש שינויים בין אנשים במידת הספיגה - פיזור - מטבוליזם- ופירוק של תרופה נראה שהינך מאוד רגישה גם אם יהיו רופאים שיאומרו שאת מדמיינת אני אישית מאמין לך עדיין אפשר להיגמל יש תחליפי ניקוטין יש CBT יש עוד דרכים לגטימיות אם הדרך הקלה לא מתאימה לגופך ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

02/05/2011 | 11:40 | מאת: חני

תודה שאתה עונה מהר תודה שאתה מאמין לי , אני בהחלט לא מדמיינת ועל זה יעידו הסובבים אותי בכל מקרה אצור קשר עם המרפאה חני

02/05/2011 | 21:18 | מאת: ענבל

שלום חני, שמי ענבל ולפני שלושה שבועות הפסקתי לעשן כאשר הייתי מעשנת קופסא וחצי ליום, קראתי את מה שדכתבת ויש לי משהו שאולי יעזור לך- אני לא הלכתי לטיפול ולא קניתי כדורים אלה פשוט החלטתי שאני רוצה להפסיק וזהו! בשלושת הימים הראשונים התפוצצתי ואח"כ זה הלך ונעשה יותר ויותר קל, בנוסף אני חושבת שחשוב להפסיק בתקופה נוחה, ולמה אני מתכוונת- אני למשל מורה והפסקתי בחופשת הפסח כי ידעתי שבזמן השגרה לא אצליח. אז שווה ניסיון, ואם קשה אז פשוט תשנני עד כמה זה בריא וחסכוני בלי הסיגריות, בהצלחה!!!!!!!!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?