הפסקת עישון - הרגשת חולי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/04/2011 | 08:38 | מאת: מרב

שלום.. אני כבר 5 שבועות ללא סיגריות לאחר (30 שנה) ומלאת ממוטיבציה להמשיך.. אבל מרגישה כל הזמן חולה.. משתעלת שעול יבש וטורדני, פצעים בפה (אפטות), חוסר אנרגיה, פשוט אין לי אוויר ועצבנות.. שוב, פשוט מרגישה חולה . אני רוצה לציין שאני 2-3 בשבוע רוקדת ריקודי עם.. כך שאני עושה פעילות ספורט.. האם כל התגובות אופייניות?..

אכן תיארת תסמיני גמילה קלאסיים כולל פצעים בפה וכן תהליך של התנקות שעובורת ריאותייך הכל יעבור תמשיכי במוטיבציה ובגמילה ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

03/05/2011 | 18:49 | מאת: ענבל

מרב, אני מעריצה אותך! אני הפסקתי לעשן לפני שלושה שבועות ועישנתי בסה"כ ארבע שנים והיה מאוד קשה, אז אני בטוחה שאצלך היה קשה במיוחד! המשיכי במאמצייך ואני מאחלת לך רק בריאות ואושר!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?