הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/04/2011 | 19:56 | מאת: עינבל

שלום רב, במסגרת טיפולי פוריות והחזרת עוברים החלטתי שאני מפסיקה לעשן, אני מעשנת בדרך כלל קופסא ביום. אתמול הפסקתי לעשן אבל אני מחפשת תעסוקה לפה וכל היום מנשנשת!!! ממש פוחדת להשמין כי גם שמנתי הרבה מההורמונים לקראת ההפרייה. מה לעשות????? איך עוברים את התקופה הזאת בלי להיות הר אדם???

קודם כל שינוי הרגלי תזונה ארוחות קטנות כל 3 שעות מסודרות ומתוכננות שנשענות על ירקות, דגנים מלאים, קטניות שתיה מרובה אפשר מסטיקים לתעסוקה בפה פעילות גופנית הייתי שוקל אפילו מסגרת של אימוני כושר ותזונה נבונה. בהצלחה בכל התחומים ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?