מכתב מחאה-תמשיכו לעשן כולם לקרוא חובה!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/04/2011 | 12:37 | מאת: אוהד

שטויות במיץ!! נתחיל מזה שכל טיפולי מהגמילה מהסיגריה עולים פי 2 מהקופסאות סיגריות עצמן!! עובדים עלכם בעינייים!!!! אתם נותנים כסף למרכזי גמילה,שודדים אתכם לאור יום!!!! אתם נותנים פרנסה לאוכלי חינם שסתם יושבים בקופות החולים השונות או במוסדות הפרטיים ועושים עלכם קופות!!!!!!!!ובנוסף לכך: מכל דבר אפשר לקבל סרטן,אנו חשופים לכל: מיקרוגל במטבח,עןש מכוניות ואוטובוסים ומשאיות, אלכוהול,כדורים,תרופות,ויטמינים,בשמים שמסרטנים את העור,איפור לא בריא לעור,ירקות לא בריא לאכלו כי זהמ רוסס,בעופות יש אנטיביוטיקה,ובבשר מלא רעל, אנו מכניסים לריאותיינו למוחיינו לקבתנו ולכל גופנו למעלה מ50% רעלים סביבתים, פחמן דו חמצני וכו' של מכוניות כל יום נכנס לראותנו. ותמיד למי נטפלים ? למי הT? לסיגריה הכל כך מסכנה...שלאחרונה נהפכה לחברה טובה שלי ומנחמת אותי ברגי משבר ועושה לי רק טוב למרות שיש י אחכ קצת בחילות וכאבי בטן ומקווה שזה יעבור. וכולם להיגמל להיגמל בוקר טוב,תתעוררו,כל דבר מזיק!!!!!!!!!! כל דברררר מסרטן היום!!!!!!!!!! צריך להנות מהחיים. במיצים יש חומרים של צבעי מאכל,בכל מוצר שני יש צבע מאכל מסרטן,שקדי מרק,כל דבר שני גורם נזק לכבד,וגם לחצות כביש ולטוס זה מסוכן ושוב למי נטפלים?לסיגריה כמובן.תמשיכו לקנא בחברות הסיגריות שעושות מליונים מה יש לכן נגדן בכלל ????? אני יכול להראות לכם מלא אנשים שמעשנים 50 שנה ובריאים,ומלא אנשים שלא מעשנים 50 שנה ולא נגעו בסיגריה שחולים בכל דבר שבא לכם..מה זה השטויות האלה גמילה מעישון ????? מה עם אלכוהול? תרופות? ירקות?בשמים?עופות עם אנטיביוטיקה?אולי בכלל כדאי שנשב בחדר סגור בבית או בצפון הארץ וננשום אויר ריאות נקי ונאכל רק חסה כל היום. הכי כיף לעןש,זה קול,זה גיזעי,זה פוזה וכל הצעירים מעשנים. לדעתי המבוגרים מעל 40 צריכים להפסיק לעשן בכלל ולא לגעת בסיגריות. בכל מקרה,אני הפסקתי עם האלכוהול זה לא עשה לי טוב. תמשיכו לעשן, ולעשן ,ועוד ועוד בכוח!! גם אם אתם לא רוצים!! זה בריא!! זה טוב!! זה מרגיע!! ותמיד תזכרו רבותיי היקרים::כמה שיותר קופסאות ביום יותר טוב!!!!! נו בוודאי.... אוהב אתכם ותעשנו.. אוהד :)

אוהד, מספר התייחסויות לדבריך קודם כל, פורום זה אינו פורום פרסומי למכונים שונים הוא נועד כעזר התנדבותי לציבור הנגמלים. שנית מחקרים רפואים מהמעלה הראשונה סותרים את דבריך עישון הוא הגורם תחלואה ותמותה העיקרי הניתן לשינוי וממית 10000 אנשים בשנה בארץ, מתוכם 1500 מעשנים כפויים שלישית - אלכוהול במידה נכונה עוזר לבריאות בניגוד לדבריך, 1- משקאות אלכוהולים ביום ורביעית- זכותך להשאר עם מחשבותיך אבל לא מובן מדוע אתה משוטט בפורום גמילה מה לך ולזה ?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?