הפסקת עישון-שמירה על המשקל

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/03/2011 | 08:12 | מאת: אסתר

אני מעשנת קרוב ל-35 שנה 10 סגריות ליום - האם הסדנאות של קופ"ח מספיק טובות להפסקת עישון? איך אפשר גם להפסיק לעשן וגם לשמור על המשקל!! ואם יש המלצה לגמילה מיידית (לא סדנא ממושכת)

הסדנאות של הקופה מצויינות עם אחוזי גמילה מהגבוהים ביותר שם ניתן מענה גם לעניין ההשמנה הצעותיי בתחום: 1. העזרות בתחליפי ניקוטין ותרופות מרשם 2. שתייה מרובה 3. תכנון ארוחות מסודרות וקטנות 4. הנכת נשנושי ירקות מבעוד מועד 5. פעילות גופנית ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?