צ'מפיקס- עד מתי?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/03/2011 | 09:28 | מאת: יפית ב.

יש לי מספר שאלות בנוגע לכדור הפלא הזה : 1. כמה חודשים צריך לקחת את הכדור ? 2. האם יש תופעות לוואי כשמפסיקים עם הכדור? אנא פרט לי . 3. התוכל להעביר לי מייל אישי שלך או אולי סלולארי ? קרתה לי תופעה מאד מפחידה ומוזרה (שאינה מופיעה במגוון תופעות הלוואי הידועות . תודה

1. 3 חודשים 2. לא אמור להיות 3. www.refoua.co.il האתר שלי ושם פרטי התקשרות

30/03/2011 | 11:04 | מאת: יפית ב.

פירטתי באתר שלך את מהות התופעה שקרתה לי. אנא צור עימי קשר בדחיפות . תודה רבה

12/04/2013 | 19:17 | מאת: ליאת

שלום. התחלתי לקחת צומפיקס לפני חמישה ימים. מעבר לבחילות וההקאות יש לי תופעות חרדתיות קשות המתבטאות בתחושת חנק,פחד לא מוסבר בזמן השינה ועצבנות. כמו כן אני מרגישה תחושה מוזרה של חוסר ריכוז בנהיגה. אשמח לדעת האם תופעות אלו נורמאליות ומתי הן אמורות להשתפר. יש לציין שהפסקתי טיפול בסימבאלתה ואני לוקחת כרגע קלונקס ואפלאריד להרגעה. אשמח מאוד לתגובה דחופה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?