תופעות צמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/02/2011 | 21:02 | מאת: איקי

שלום אני נמצא בתהליך גמילה מעישון בעזרת צמפיקס. שבועיים מהפסקת העישון חדלתי מהכדורים עקב הפרעות קשות בשינה. האם הפסקת הכדורים לאחר שלושה שבועות משנה את הסיכויים לטווח הארוך ? חלפו שלושה ימים מהפסקת הכדורים. האם סביר שאני עדיין מרגיש מוזר מאד פיזית (יובש בפה)?תודה מראש

תופעות הלוואי הן הפיכות ויעברו לך המחקרים שמדברים על יעילות התרופה היו בקרב נבדקים שנטלו התרופה 3 חודשים, ברגע שלקחת פחות מכך, האחוזים מן הסתם יורדים

15/03/2011 | 15:56 | מאת: איקי

שלום . חודש וחצי מהפסקת העשון וחודש מהפסקת הכדורים(צאמפיקס).עדיין תופעות קיצוניות של יובש בפה, עצבנות פיזית קשה מאד, האם מתקבל על הדעת? ואם כן לכמה זמן לצפות עד להגעה למצב סביר ? האם יש דרך טיפול ? אולי לחזור לצאמפיקס ? (שגרם בעצמו לתופעות לוואי קשות ? מה לעשות ? תודה רבה מראש איקי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?