סימפטומים משונים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/11/2010 | 10:18 | מאת: MOI

סליחה שאני מנדנדת, אבל האם הצ'מפיקס עלול לגרום לנשירת שיער? שמתי לב לנשירה רצינית בשבועיים האחרונים. האם בסוף אני אהיה גמולה מעישון אך קירחת? וגם: עיקצוצים בכפות הידיים. העור (בחלק הפנימי, לא בגב היד) מאוד רגיש ומעקצץ. נשמע לך מוכר? תודות!

שבוע טוב, אל תיהי סקפטית ; -) את לא הולכת לצאת קרחת מכאן ומכאן אין קשר לנשירת שיער ממליץ לך לבדוק תפקודי בלוטת תריס חומצה פולית ברזל פריטין ויטמין בי 12 ולבדוק שאין סבוראיה או קשקשת כן יכול להיות שזה גורם לעקצוצים ביד, תאורטית ואולי חוסר ויטמין בי 12 הוביל הן לנשירת שיער והן לעקצוצים בעור גשי לרופא ואל תתביישי לשאול הפורום פה בשבילך

13/11/2010 | 18:52 | מאת: MOI

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?