גמילה וחרדות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/10/2010 | 00:43 | מאת: OKOK

הי עישנתי 20 שנים קופסא ביום לפני 4 שנים הפסקתי לפני חודש חזרתי (2 סיגריות ביום) כבר יומיים אני מנסה להיגמל .......כל מיני חרדות הורגות אותי מחשבות טורדניות איומות אני ממש סובל אני בד"כ טיפוס חרדתי מה עושים HELLLLPPPP

פנה לרופאך שיתאים לך תרופה אישית והצטרף לסדנה במסגרת הקופה שלך נראה שאתה זקוק להערכה קלינית פנים מול פנים. בהצלחה

10/10/2010 | 01:10 | מאת: OKOK

מה שקרה שהשמנתי ב 10 - 12 קילו מה שהוביל אותי לקבל "מתנה נפלאה " - סוכרת סוג 2 הגמילה אז הייתה בבת אחת בלחץ ובלהט כך גם הפעם...אני די בשליטה ...הדחף לעשן פחת כיום - חלפו 4 ימים מאז הגמילה הבעיה היא החרדות שיש (היו לפני וכעת בהחמרה) איני יכול בפשטות להיכנס לפסיכאטר מכמה סיבות 1. אשתי לא יודעת שחזרתי לעשן וכעת אני שוב בגמילה ולא מבינה מאיפה אני מקבל את הג'ננות שלי לאחרונה (מצב רוח ירוד , רוגז ועצבנות) 2. אני בתפקיד ציבורי בכיר ועצם ההיחשפות עלולה לעורר בעיות החרדות שלי נוגעות לענייני בריאות של משפחתי ושלי (כמה אירוני) אני נוטה לראות צל הרים כהרים דברים פשוטים יומיומים נתפסים אצלי כמאיימים והרי גורל והפחד גורם לי לסבל נורא אני אדם מאוד מאוד רציונאלי אך שזה נוגע למשפחתי .....משהו משתבש בחשיבה והדאגות חוזרות כמו תקליט מקולקל שוב ושוב בכל אופן אני כרגע בשליטה ואיני רץ עוד לפיצוציות בלילה בשביל לקנות סגריה (בבודדות הסימנים הפיזיולוגיים בנסיגה . מה שהדריך אותי אז זה הבנה עם דימיון מודרך ששכטה אחת ואני חוזר עמוק לבור ואז שוב אצטרך לסבול בנסיונות הטיפוס והנה אני עם כפות הידיים בקצה הבור ......עוד קצת ואני בחוץ והפחדים בשבילי הם כמו גורמי החלקה פנימה עמוק יותר לבור מה גם הסכרת שלי חפרה את הבור עמוק מאוד ומלא תנינים מקווה להצליח ל

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?