גמילה מיידית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/10/2010 | 23:34 | מאת: אנה

למומחה היקר שלום! אני מעשנת כ-15 שנים ברציפות כשתי חפיסות ליום עד כדי כך שעוד לפני שאני קמה מהמיטה אני לוקחת סיגריה ודקה לפני שנרדמת גם כן מעשנת. אני מתכננת להפסיק לעשן ללא סדנאות או עזרים כלשהם כמו סיגריות עם נקוטין, מסטיקים וכו' אלה ע"י הכנה "פסיכולוגית עצמית". האם אתה תומך ברעיון זה או שממליץ בכל זאת להשתמש בתכשירים שממילא מכילים נקוטין? אם כן, האם נקוטין הוא חומר רעיל או שממכר בלבד? תודה על תשובתך.

שמח על החלטתך כיוון שזה תהליך קשה יש עזרים תרופות מרשם תחליפי ניקוטין סדנאות שיחות וכו הניקוטין הוא לא אידיאל, הוא קביים זמניות אם את מסוגלת בלי בשל כח רצון נדיר - אשרייך !!

08/10/2010 | 06:56 | מאת: ריקי

אני ממליצה לך מאוד לקרוא את הספר של אלן קאר. כשהחלטתי להפסיק לעשן אחרי 17 שנה קניתי את הספר וזה היה די קל להגמל.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?