כאבים בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

10/12/2009 | 14:59 | מאת: שירי

שלום רב, איני יודעת אם יש קשר או רלוונטיות אך אציין בכל זאת, לפני כשנתיים החלו דווקה בעת התבוננות מקורבת בראי (איפור סירוק וכו כאבים עזים מאחורי האוזן\ בסיס שמאלי של הראש.לעיתים גם בימני אך בעיקר בשמאלי, כאבים עזים ביותר ותמיד בזמן פוקוס. בחצי שנה האחרונה החל כאב בעין שמאל וצניחת עפעף. אני מתקשה לפתוח את העין באופן מלא או להפנות מבט לצדדים במהירות הרגילה, אני מרגישה שהעין מעדיפה להיות סגורה. אני חושבת שאני אפילו מרגישה פזילה מסוימת אבל לא בטוחה. אני נוטה לסגור עיניים וללחוץ במתינות (אגודל אצבע) כאתנחתה אבל הכאב מעיק ומכביד על ראיה יומיומית וצניחת העפעף אף היא מקשה עליי ומורגשת לאילו המכירים אותי. אילו בדיקות עלי לבצע? קבעתי תור לרופא עיניים אך הייתי מעוניינת לקבל כיוון כללי במידה ויש.. תודה, שירי.

שירי שלום, לא ניתן לתת לך יעוץ בשלב זה ללא בדיקת רופא עיניים. על פניו זה לא נשמע כגידול, אך מבלי לבדוק אותך לא ניתן לקבוע זאת בוודאות. את מוזמנת לכתוב לנו שוב כשיהיו בידך תוצאות בדיקת רופא העיניים, או לפנות ישירות למרפאתינו לבדיקה.

12/12/2009 | 23:17 | מאת: שירי

כוון הכללי אף הוא כוון. אכתוב שוב לאחר תוצאות במידה וישארו סימני שאלה. תודה רבה פרופ' פאר. שירי.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות