NF 1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

05/11/2009 | 18:02 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אופנתי לבדיקת שדה ראיה ממוחשב [פענוח] עין ימין ירידה כללית ברגישות צמצום טמפורלי עליון וצמצום תחתון השוואה מי קודם הרעה עין שמאל ירידה כללית ברגישות וצמצום היקפי תחתון אני אופנתילבדיק לצורך מעכב ביגלל טיפול שקיבלתי לפני 6 חודשים טיפול רדיוכרוגיה ברוש [מניגיומה יש גם פינוך של mri שה יש גם ממצא חדש כקורפוס קלוסום שדרו מעכב השאל שלי היה לגבי בדיקת שדה ראיה למה מטכבן שיש הרעה תודה פרופסור

שמואל שלום, אני שמח שאתה חש בנוח לפנות לפורום שלנו בשאלות. עם זאת, קיים קושי לענות לשאלתך הפעם ללא בדיקת תמונות ההדמיה (MRI) ושדות הראיה. אתה מוזנן לפנות למרפאה עם כל החומר המצוי בידך, ונשמח לענות על שאלתך. בברכה,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות