דקירות + לחץ חזק בעין שמאל בזמן נחיתה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

19/10/2009 | 12:55 | מאת: אילן

אני בן 40, טסתי לסופשבוע באירופה, בנחיתה חשתי מעין דקירה + לחץ בעייני השמאלית ולא ייחסתי לכך חשיבות. היום בבוקר בחזרה מאירופה בזמן הנחיתה בארץ, במהלך 5 הדקות עד לנחיתה, חשתי צריבה חזקה מאוד בעין שמאל + לחץ אדיר וכאבים בעין תוך כדי דמעות רבות שירדו מעייני השמאלית. התופעה מאוד מדאיגה אותי, זה מעולם לא קרה לי, אני בחור בריא וחושש שמא זה מצביע על משהו ? אבקש את תשובתכם ודעתכם בהקדם. תודה.

אילן שלום, האם נשמט פריט המידע המתייחס לגידול בעין? אם לא, אתה לא בפורום המתאים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות