שעורה בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

01/10/2009 | 19:07 | מאת: שון

שלום, קוראים לי שון בן 20 (חייל) וסובל משעורה כ- שבוע. הבעיה שאני לא יודע כול כך לאן זה מתקדם . עשיתי קומפרסים ואני משתמש ב-סינטומיצין 5% . בהתחלה היה נפיחות וכאבים והפרשות מן העין אבל עכשיו כבר יותר טוב .. היה גם על השעורה מן עיגול לבן כזה שגם הוא נעלם לשמחתי. הבעיה היא שעדיין יש בליטה (פצעון) הבליטה היא ללא כאבים כלל, וכבר יומיים שלא קורה כלום והבליטה לא עוברת. אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות. חשבתי לפנות לרופא עיניים פרטי ולבקש יעוץ! אשמח לעזרה...ויעוץ!

שון שלום, ראשית, ארוע ראשון של שעורה בעפעף הוא בודאות כמטו מחלטת לא גידול! קיבלת טיפול מצויין המשך עם הקומפרסים החמים אם במשך 3 חודשים זה לא יעלם, תבקש הפניה לרופא עיניים. חג שמח

02/10/2009 | 13:19 | מאת: שון

ד"ר שחר פרנקל תודה על העזרה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות