ציסטה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/10/2008 | 19:02 | מאת: אברהם

שלום , לאחרונה הרגשתי ירידה בחדות הראייה בעין שמאל , הרופא שלח אותי לעשות OCT בחשד לחור למלרי -בתוצאה נכתב כי יש לי ציסטה בעין . חשוב לציין כאשר הסתכלתי על כתב או על רשת קווים (גיליון אקסל) בחלקן ראיתי כי הקווים קצת מעוותים . עבר מאז חודש + וכעת הראייה תקינה ,הרבה יותר טוב ממה שהי לי באותה וכל זה בלי שום תרופה או טיפול . אשמח לדעת מה הצעתך מה לעשות ואיך לנהוג במצ בכזה ,עלמנת לא להזניח מקרה זה . תודה מראש , א

אברהם שלום רב, מה שאתה מתאר לא נשמע קשור לגידולים תוך עיניים, אלא נופל בתחום מחלות רשתית. אם אתה בכל זאת חושש מגידול, אתה מוזמן לקבוע תור למרפאת גידולי העיניים שלנו בביה"ח הדסה עין כרם. אם לא, אנא פנה לרופא עיניים המתמחה במחלות רשתית.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות