דלקת עניים אביבית

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

01/07/2009 | 11:04 | מאת: רני

שלום. בני בן 3 סובל מיזה 5 חודשים מדלקת קשה ביותר בעיניים עם עניים אדומות ומודלקות בהפרשות של דמעות והפרשה סמיכה. טופל בטיפות ולאחר מיכן במישחת אולטרקורטינן עם טיפות אופטילסט. אך, לצערי שום דבר לא עוזר. הוא כל היום עם הפרשות וקם בבוקר במצב שא"א לפתוח את העניים.אודה לך אם תדע להמליץ לי על טיפול. כבר נדדי אצל 3 רופאי עניים במרפאה.

רני שלום, נא לפנות לפוום המתאים.

27/04/2010 | 11:12 | מאת: גל

יצרתי פורום חדש עבור הורים שמתמודדים עם המחלה הזו, אביבית. אנחנו כבר קצת יותר משנה עם המחלה וממש מיואשים. אני מקווה שבפורום נלמד על טיפולים שאנחנו לא מכירים ושהצליחו. אשמח אם תבוא לפורום לספר איזה טיפולים עשיתם, שמות של רופאים - אם אתה זוכר וכן הלאה. המון תודה. כתובת הפורום: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=37842

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות