טשטוש בראיה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

04/06/2009 | 12:23 | מאת: יוסי

שלום רב! שלום רב! אני לוקח ויטמנים בשם אנרג' מאקה וGREEN MAGMA לעייפות כרונית אחרי שבוע לקיחה ויטמנים אלו ברגע שאני מתחיל לקרוא מאמר לדוגמא פתאום אני רואה מריחה קלה של המילים של הכתב או פתאום מאבד את הרצף של הקריאה כלומר אני צריך להתרכז ממש בכדי לקרוא האם זה קשור לויטמנים אלה ? או שלפי דעתך זה משהו אחר? תודה רבה

יוסי שלום, למרות שאני בעד רפואה משלימה ותוספות מזון, אין לי ידע מספק בנושא, וודאי שאינו קשור לגידולי עיניים. נא פנה לפורום המתאים.

19/07/2009 | 16:16 | מאת: uu

http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-360,xPG-110,m-Doctors,a-Forums.html#391857_391857

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות