טשטוש

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/05/2009 | 21:54 | מאת: אלה

אתמול והיום היו לי קטעים של מספר שניות של טשטוש ראייה בזמן שצפיתי בטלוויזיה. התחושה הייתה כאילו משהו בטלוויזיה זז, כמו שיש בטלוויזיה שמישהו עומד להתעלף ואז הכל זז ומתעוות לו. זה קרה לכמה שניות והפסיק. זה לא היה מלווה בכאב ראש. הייתי לא מזמן אצל נוירולוג ובדיקתו תקינה. אני ממש מפחדת. האם גידול? ייתכן שסימן מוקדם לשבץ?

אלה שלום, לפני שאת נלחצת כדאי לפנות לבדיקת רופא/ת עיניים. מדברייך נשמע שהבעיה חלפה, או לפחות באה והולכת (עם דגש על ה"הולכת"), מה שלא ממש מתאים לבעית ראיה הנובעת מגידול תוך עייני. כשיש שינויי ראיה עקב גידול תוך עייני הן בד"כ רק מחריפות ולא נעלמות. אם בדיקת העיניים תהיה תקינה, תאלצי לחזור לנוירולוג בשאלה של תהליך מוחי (כמו מיגרנה למשל), היכול לגרום לשינויים בראיה בהנתן עיניים תקינות.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות