BRACHYTHERAPY לטיפול בchoroidal melanoma לסבא שלי

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/04/2016 | 22:35 | מאת: ג'ניה פלדמן

לסבא שלי נקבע הטיפול הנ"ל במחלקה שלכם בהדסה. מכיוון שהוא לא רואה בכלל בעין השניה אנחנו (והוא) מאוד חוששים למצבו (הנפשי והבריאותי). רציתי לשאול: 1. נאמר לו שבזמן הפרוצדורה הראיה תיפגע וגם לאחר מכן היא תמשיך להדרדר. על איזה סדר גודל של זמן מדובר? האם יאבד את הראיה תוך ימים/חודשים/שנים? 2. קראתי שיש עוד שיטת הקרנה עם נזק מינימאלי לרקמות הבריאות (Proton Beam), האם אתם מבצעים גם את הסוג הזה? האם זה יכול לעזור בלהציל את הראיה שלו? 3. ראיתי שה-anti PD-1 אושר מחוץ לגבולות ארה"ב, האם יש אפשרות ממשית להשיג את התרופה? http://www.mercknewsroom.com/news-release/oncology-newsroom/european-commission-approves-mercks-anti-pd-1-therapy-keytruda-pembro (ברור לנו שאין עוד מספיק מחקרים שמוכיחים את יעילותה) אודה מאוד מאוד לתשובתכם נכדה מודאגת

04/05/2016 | 11:29 | מאת: ג'ניה פלדמן

אם יש אפשרות לקבל מידע כלשהו לפחות על מצב הראייה שלו אחרי הטיפול זה יעזור לנו מאוד.. תודה רבה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות