כלזיון

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

30/04/2009 | 13:59 | מאת: גלי

אני בת 39 כבר חודש עם כלזיון מעל העפעף השמאלי.טופלתי במשחת מקסיטרול וקומפרסים חמים כלום לא עזר,מרחתי אפילו שיני שום בתקווה שיעזור אך ללא תוצאות. האם יש סיכוי שיעבור תוך חודשיים נוספים לבד ספונטנית או האם כדאי לנתח? תודה גל

גלי שלום, כלזיון יכול להמשך מספר חודשים, גם תחת טיפול. חשוב להיות במעקב של אוקולופלסטיקאי/ת. כלזיון שנותח וחזר חשוד לגידול בעפעף וחשוב לשלוח דגימה לבדיקה של פתולוג עיניים. אם זה נגע ראשוני שלא נותח, אפשר להתאזר במעט סבלנות.

23/12/2009 | 19:18 | מאת: רון

גם לי כמו גל יש את זה בעין וטופלתי באופן טיפולי כמו גל ,מקסיטרול וקומפרסים חמים,ועד היום שעברו כבר מעל שלושה חודשים יש עדיין את הנפיחות,הייתי שוב אצל רופא עיניים מומחה בפעם השלישית והוא הציע לעשות ניתוח. האם זה הכרחי ויש סיכונים? ומה התופעות לאחר הניתוח האם יש כאבים וצריך להשאר בבית זמן מסוים? בתודה רון

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות