פינגואקולה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/01/2015 | 18:14 | מאת: ש

בשנים האחרונות יש לי רירית לבנה בעיניים שלפעמים הופעת להיות אדומה. בחודשים האחרונים העיניים שלי נהיו ממש יבשות והתחילו להופיע הרבה נימים בעיניים. אני משתמשת בטיפות HYLOCOMOD אני מרגישה שהעיניים שלי כואבות, שורפות ולא רגועות במהלך היום בנוסף לזה שאני רוב היום מול מסך מחשב- עבודה/ לימודים. מה ניתן לעשות? תודה!

עם זאת, לעיתים שוגים באבחנה ומה שנחשד בהתחלה כפינגואקולה, או כפטריגיום מתגלה כתבליך טרום ממאיר, או אף ממאיר. לשם כך יש להקפיד לשלוח כל ריקמה המוסרת מהעין לבדיקת פתולוג עיניים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות