מעכב

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/12/2011 | 14:33 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אני שואל שוב בבקשה אופנתי לשדה ראיה למעכב וזה פינוח עין ימין אמינות הבדיקה נמוכה ריבוי FALSE NEGATVES ה'וואה הרעה עין שמאל אמינות הבדיקה בינונית פענוח צמצום היקפי פלוס נזק מרכזי השוואה הרעה ובבדיקת OCT פענוח עובי ממוצע של הRNFLגבולי יש הידקקות גבולית ברביע תחתון וגבולי ברביע נזלי הקיעור הנמדד 0.350.0359 עין שמאל סגנל טוב פענוח עובי ממוצע של ה RNFL מתחת לנורמה יש הידקקות מובהקת ברביע תחתון נזלי הקיעור הנמדד 0.443 0.486 ובבדיקת MRI סיכום הבדיק תהליך תופס מקום באזור הגת המחילתי משמאל]מניגיומה שטופל לפני 24 חודשים ברדיוכרוגיה ואיו שינוי בגודלו ובסדרה FLAIR קימים מוקדים פטולוגים בפריונטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום בחלקו האחורי דו צדדים יותר מישמל בהסתכלות על עצבי הראיה רושם לחיוורון מרכזי CENTRAL PALLOR בצב האופטי התוך אורובתי מימין דר יש לאזקי שאני חולה בNF1 בבקשה פרופסור הים הפשר הסבר בבקשה אני במעכב הצלחם הצל דותן ולוסו תודה שוב וסלחיה שפנתי לחם שוב שבת שלום

שמואל שלום, כפי שכתבתי לך כאן בעבר, אינני מכיר את כל פרטי המקרה. עליך לפנות לרופאים המטפלים בך (לדבריך - דר' דותן ופרופ' לוסוס) כדי להסביר את הממצאים ומשמעותם בהקשר של מחלתך. בברכה,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות