גולה מעל העפעף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

14/11/2011 | 19:59 | מאת: אושרית בונבונה

לביתי בת 19 יש גולה מעל עפעף העין כשנתיים כשבכל פעם זה נראה כשעורה אדום ונפוח וגם לאחר שזה עובר מעט נשארת גבשושית שעםהזמן גדלה פניתי לרופא עיניים בקופ"ח ונאמר לי שאין מה לדאוג זה יחלוף אך לצערי זה כבר שנתיים כך לסרוגין. שאלתי היא מה האבחנה לגבי זה ומהו הטיפול שניתן לקבל ללא התערבות כירורגית תודה רבה

אושרית שלום, לא ברור לי אם השעורה בעפעף של ביתך חלפה אי פעם ושבה, או שהיא שם קבוע. ההבדל בטיפול משמעותי - בא והולך מחייב פתיחה כרורגית ובדיקה היסטופתולוגית של התוכן ע'י פתולוג עיניים. שעורה מחייבת התיחסות אחרת. חייבים לבדוק כדי להמליץ מה לעשות

15/11/2011 | 20:07 | מאת: אושרית בונבונה

הייתה לה שעורה לפני חודש בערך והגולה התנפחה לאחרונה יותר מדי והיא מתלוננת על כאבים ודקירות

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות