הסרת דרמואיד מהעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/10/2011 | 16:27 | מאת: רויטל

פרופסור יעקוב פאר שלום בני נולד עם דרמואיד בחזית עין שמאל, במהלך השנים היינו במעקב אצל הרופא המטפל על מנת לראות שאין שינויים בעין.כיום הוא בצבא ומעוניין להסיר את הדרמואיד מאחר וזה מגרד לו, יוצר אדמומיות בעין, ואף הריסים שגדלו עליו מפריעים לו. הצבא הפנה אותו לחפש רופא מנתח בתל השומר. אני מעוניינת לדעת האם תוכל להמליץ לי על רופא מומחה בתחום (אפשר גם במרכז רפואי אחר בתנאי שהצבא עובד עם מרכז זה). ושאלתי השנייה האם יש סכנות בניתוח מהסוג הזה? תודה רבה,רויטל

רויטל שלום, את מוזמנת לבוא עם בנך לבדיקה במרפאה כדי שאוכל להתרשם מהמצאים ולהמליץ לך על דרך הפעולה הנכונה ביותר.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות