NF1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/08/2011 | 17:27 | מאת: שמואל כהן

שלום פרופסור סליחה שאני פונה שוב אופנתי לבדיקה של MRI רוש למעכב שאני נמצה בו וזה הפינוח אין שינוי בנגע שטופל מניגיומה בגת המחילתי יש אותות חריגם בספלניום של קורפוס קלוזום וככן מספר מוקדים באזורים פריטגונלים כמו כן מוקד תת קורטיקלי פריאטו אוקספיטלי מימין יש עדות למוקדי אות חדשים בהסתכלות על עצבי הראיה רושם לחיוורון מרכזי [CENTRAL PALLOR] יש צביעה באזור הגניקולייט של העצב השביעי משמאל יותר מימין יש עיבוי רירית מינמלי בתאים אתמואידלים וגם בפרונטלים בבקשה פרופסור פאר למה מתקבן המפנח למה מתקבן חיוורון מרכזי ולשאר המימצעים תודה פרופסור פאר

21/08/2011 | 17:33 | מאת: שמואל כהן

סליחה יש המשך הנורוכירוגיה היפנה אותי לנורולוגיה בשל השינויים בחומר הלבן ובקורפוס קלוסום כי יש לו חשד שזה שיך לטרשת נפוצה הים חולים הNF1 יחולים לחלות גם בטרשת נפוצה תודה פרופסור פאר

שמואל שלום, השילוב בין שתי המחלות נדיר, אך קיים. אם זה מעניין אותך אתה יכול לקרוא את המאמרים המצורפים (אחד מהם קישור למאמר המלא): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1737605/pdf/v071p00679.pdf http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21591539

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות