גידול (שומני?) בזווית עין שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/06/2011 | 10:35 | מאת: yossi

שלום אני גבר בן 71 וכבר יותר מ10 שנים יש לי גידול שנראה שומני בזווית החיצונית של עין ימין. בעבר הציעו לי לא לגעת בגידול זה.היום הגידול גדל קצת יותר לעיתים בולט מאוד ולעיתים הוא מסתתר בתוך ערובת העין וכמעט ואינו נראה. לאימי ז"ל היתה תופעה דומה. ההפרעה היא בעיקר הפרעה אסטטית ואיני מרגיש הפרעה אחרת. השאלה היא באיזה מידה הניתוח הזה רצוי מבחינת סיכונים מול תועלת שהיא אסטטית בעיקרה. תודה מראש על תשובתכם

יוסי שלום, כמו שאתה כבר יודע, רוב הסיכויים הם שהנגע שפיר. כדי לדעת בוודאות עליך לפנות למומחה/ית לאוקולופלסטיקה - רופא/ת עיניים עם מומחיות במחלות עפעפיים וארובה. בהצלחה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות