אישון שקוף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

27/04/2011 | 09:59 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב לפני כחודש הבחנתי בזוית אור כי לבתי בת השנתיים ישנו אישון שקוף(מעין זכוכית). פניתי לרופא עיניים אשר חשד כי מדובר בקטארקט, פניתי לייעוץ של מומחה לרפואת עיניים אשר שלל את האפשרות שמדובר בקאטרקט, אך הפנה אותנו בדחיפות לאולטרא סאונד. אני מנסה לקבוע תור לקבל ייעוץ מפרופ' פאר , אך התורים ארוכים ואני ממש מודאגת. האם לערוך אולטרא סאונד ואז להגיע לפרופ'? אודה לתשובה בהקדם

לאמא המודאגת - בואי ליום המרפאה הקרוב שלנו ביום חמישי הקרוב. (ביום שלישי, יום העצמאות המרפאה סגורה). יש להביא התחייבות לבדיקת רופא ולבדיקת אולטראסאונד. אין צורך בבדיקה קודמת במקום אחר. אנא עני פה אם את מתכוונת לבוא.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות