גידול BCC

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/04/2011 | 18:21 | מאת: אירית

לאבי ,איש כבן 75 יש גידול פנימי בתוך העין מסוג BCC .בבדיקת MRI ראו כי הגידול יושב על דופן העין. הוא מטופל בביח איכלוב בתחילה במחלקת עיניים ואח"כ הופנה למחלקת גידולי ראש אצל פרופ' גיל זיו שהמליץ על כריתת העין + שיחזור ואח"כ על פרוטזה. רצינו לקבל חוות דעת נוספת.

אירית שלום, לא נהיה במרפאה בשבוע הקרוב. אנא קבעי תור לאוקולופלסטיקאית שלנו - דר' יעל דקל לתאום תור לחוות דעת שניה. הביאי איתך את דיסק ה-MRI לפגישה. בהצלחה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות