גידול בעפעף עליון

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/04/2011 | 13:38 | מאת: אהרון

היה לי שעורה בעין טיפלתי כחודש בסינטומיצין אך נשארה לי כעין גולה בעפעף ורופא העינים שלח אותי לניתוח להסרתו רציתי לדעת האם יש אפשרות לטפל בלי ניתוח? [והאם זה מסוכן כי קבעו לי תאריך לעוד שלש חדשים]אודה לכם מאד

כמו שכתבנו כאן פעמים רבות מספור, שעורה חוזרת יכולה להיות בעצם גידול בבלוטות החלב שבעפעפיים ששמו Sebaceous carcinoma. ההסתברות שארוע חד פעמי של שעורה יתגלה כגידול נדיר, אם אם מבצעים הסרה כרורגית יש להקפיד להפנות את הדגימה מהניתוח להערכת פתולוג עיניים. זה כלל לא נדיר שנשארת "גולה" בעפעף לאחר החלמה משעורה. זה כשלעצמו אינו מעיד על גידול.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות