שעורה בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

12/02/2011 | 12:57 | מאת: גלית

היה לי שעורה בעין עשיתי את הניתוח ועדיין נישאר לי בליטה קטנה שלא עוברת... שמה על זה רטיות עם מים חמים...ועדיין לא חל שיפור משמעותי ... מה עושים ? ניתוח חוזר או להמשיך עם הרטיות ? אשמח לתגובה גם במייל שלי

גלית שלום, כל עוד לא מדובר בנגע שחזר לאחר העלמות הנגע הקודם, אזי הסיכוי שמדובר בגידול קטן מאוד. פני חזרה לרופא העיניים שלך, או למומחה/ית לאוקולופלסטיקה (רופא/ת עיניים עם מומחיות בעפעפיים)

12/02/2011 | 19:01 | מאת: גלית

תודה על תשובה פרופ' יעקב פאר ....אני אכן יש לי תור לרופא עינים רגיל... יש לי עוד שאלה שבעקבות התשובה שנתתה לי .. כמו שציינתי יש לי שעורה קצת קשה שלא הולכת לגמרי השאלה האם מדובר בגידול ??? זה קצת מפחיד אותי ... אשמח לתשובה למייל

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות