גידול גרמי בחלקה התחתון של ארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/12/2010 | 18:52 | מאת: יזהר

אצל אימי בת 74 התגלה גולה גרמית בערובת העין התחתונה מעל לחי ימין. אין כאבים או בעיות בתפקוד העין. הבלוטה התגלתה באקראי במישוש. הומלץ ביצוע CT אבל מאחר והייתה חולה בסרטן השד פעמיים בעבא, אנו מעדיפים להמנע מבדיקה עם רמת קרינה גבוה. האם יש דרך נוספת לאבחן את סוג הגידול. האם הטיפול במידה והבלוטה מתגלה כשפירה הוא ניתוח+שיוף או האם יש דרך אחרת

יזהר שלום, על פי מה הקביעה שזהו נגכ גרמי?

09/12/2010 | 23:12 | מאת: יזהר

הבליטה הורגשה במישוש בלחץ הורגשה בליטה קשה שלא שינתה צורתה תודה על תשומת הלב

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות