בליטה בעפעף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/12/2010 | 22:56 | מאת: ניקול

לפני כחודש יצא לי ממש בעפעף באמצע כמו פצעון קטן..חלק אמרו לי שזה חצ'קון או הצטברות של שומן וזה יעבור,אבל עבר חודש והבליטה נהיית יותר ויותר גדולה כשאני ממששת אותה אני מרגישה כאילו בפנים יש משהו כמו גרגרים של חול ..והבליטה נראת ממש כמו פצעון רגיל וכבר יותר מחודש שלא עובר ,זה לא כואב ולא מפריע בכלל ..מה זה יכול להיות ?

ניקול שלום, זה לא נשמע כגידול ממאיר. אנא פני לפורום עפעפיים, ופני לבדיקת רופא שיוודא שאכן מדובר בשעורה, ויסביר לך את דרכי הטיפול.

10/12/2010 | 09:18 | מאת: יזהר

תודה על ההתיחסות המהירה ועל הכוונת המשך הברור

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות