אישון אדי

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

28/10/2010 | 08:45 | מאת: לימור

שלום,הייתי מאושפזת עקב כאבי ראש חזקים,נוירולוג קבע מגרנה,עברתי ניתוח LASIK לפני שנתיים, אתמול הלכתי לרופא עינים בעקבות כאבי הראש שמחמירים, ובתשובותו היתה לאחר הרחבת האישונים : מעט צפי זוגית ללא חורים חשד באישון אדי אךלאמשוכנע בהבדלי התגובה מה זה אומר?? אשמח להבין מה זה אישון אדי, ומה זה צפי זגוגית?

לימור שלום, Adie's tonic pupil הוא סיבה להבדל בקוטר האישונים, ללא מעורבות גידול בקשתית. אין צורך לטפל באבחנה זו.

29/10/2010 | 14:16 | מאת: לימור

האם ההבדל הזה יכול לגרום לכאבי ראש עזים,לנקודות שחורות,סחרחורות,אי יציבות? אשמח אם תענה לי תודה רבה רבה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות