לימפומה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/10/2010 | 14:48 | מאת: דידי

תודה, דברתי עם מכון הפתולןגיה, בקשו מסמך ?! על מנת לתת את הזכוכיות והפאראפין.., נראה לי שיצטרכו להסתפק בפקס פנייה שלי. בכל מקרה שאלו אם לא ניתן להסתפק בסליידים ? לא ענית האם להמשיך את הטיפול ?

ביקשתי את הזכוכיות (לקרוא את האבחנה ישירות ממה שהיה לפניהם), וגם את בלוק הפאראפין כדי שניתן יהיה לבצע צביעות נוספות אם נזדקק להן. קשה לי לאמר לך אם להמשיך טיפול שלא אני רשמתי, אך זה יעזור לאבחנה הקלינית אם לא יהיה מיסוך של טיפול קודם בסטרואידים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות