סיכוני טלפון סלולרי לעיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

13/08/2010 | 23:48 | מאת: רוני

שלום, האם מוכר נזק אפשרי שיכול להיגרם לעיניים כתוצאה מקרינה של טלפון סלולארי? תודה, רוני

שלום רוני, עד עתה לא התפרסמו מחקרים בנושא. אין בזאת לקבוע שאין נזק או שיש נזק. מהרצאה ששמעתי מפיזיקאי בנושא קרינה, כולל קרינה ממכשירים סלולרים, מרחק השפעת הקרינה מהאוזן עד לעין אמור למנוע נזק לעין. עם זאת, לא ראיתי הוכחות ברורות לכאן או לכאן.

18/08/2010 | 21:24 | מאת: רז לירן

ולכן יתכנו נזקים של חימום החלבון בעין ויצירת קטטרט - אחת מסכנות המקצוע של העוסקים בנושא קרינה ורדיו ונפוץ אצל טכנאי רדיו ותיקים. לכן גם מאוד לא מומלץ לעמוד ליד המיקרוגל ולהביט פנימה. לסכנה זו פיתרון ברור של הרחקת הסלולר מהראש ומאזור העינים בפרט ניתן לעשות זאת בהצלחה ע"י שימוש באוזניות אוויר המעבירות את גלי הקול בלבד יש שמע מצויין ללא הקרינה המסוכנת ניתן לראות דוגמא לסוג כזה בלינק הבא http://www.getsafe.co.il/radiation-c...smartsafe-con/ שוב אני מבקש להימנע מהמנהג להיסתכל לתוך תנור המיקרוגל כשהוא פועל

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות