ראיתי כתם אפור בחצי עין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

12/06/2010 | 14:32 | מאת: אורי

שלום ד"ר לפני כמה ימים הייתי בחדר סגור ולפתע חשתי במעין סינוור כשפקחתי את עיניי ראיתי שלמעשה אין ממקור ממנו הייתי אמור להסתנוור שכן הייתי בחדר סגור ואז ,הופיע לי בעין ימין למשך כ40 שניות כתם אפור בחלק התחתון של העין בחצי מהעין ראיתי אפור ואז לאט לאט בהדרגתיות הוא התפוגג נעשה בהיר ונעלם על מה זה מעיד? יש לציין שאני בתקופה לחוצה מאוד הן פיזית והן נפשית תודה

אורי שלום, מה שאתה מתאר נשמע כהפרדות הזגוגית של העין. א. ממצא חדש כזה מחייב בדיקת רופא עיניים בהרחבה לשלול קרע ברשתית. ב. מספר חולים שהגיעו לבדיקה בשל תלונות דומות נמצאו לבסוף כסובלים מגידול תוך עייני. זוהי אכן הסתמנות נדירה, אך קיימת. כך או כך, מומלץ שתפנה לרופא העיניים שלך בקופ"ח. שבוע טוב

12/06/2010 | 18:09 | מאת: אורי

תודה ד"ר האם גידול תוך עייני גורם לעיוורון או למוות חלילה<? והאם ניתן לגלותו בבדיקת סיטי ? כי בחדר מיון ערכו לי בדיקה עם חומר ניגודי=יוד תודה רבה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות