ציסטה/דרמואיד

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/06/2010 | 21:55 | מאת: יוסי

קודם כל תודה פרופ' פאר על התשובה המהירה. ב-CT שערכתי רשום בפענוח:"בארובת העין הימנית באספקט הלטרלי - מודגם תהליך מוגדר היטב בגודל 1.8X1X1 ס"מ. התהליך אקסטרה קונלי, דוחק את שריר הרקטוס הלטרלי מדיאלית. התהליך גורם לקמירות של הטבלה הפנימית דופן ארובת העין הימנית. התהליך מכיל בעיקר שומן ומעט רקמה רכה בתוכו. אינו מראה האדרה משמעותית ע"י חומר הניגוד". בסיכום רשום כי ייתכן ומדובר בדרמואיד. הרופא המנתח חושב שעקב גילי (30) רצוי כן להוציא זאת אך אמר שמדובר בניתוח מורכב למדי, ולכן אני שואל לחוות דעתך...

שלום יוסי, אם הנגע מפריע לך בצורה כלשהי - ניתן להוציאו. אם הרופא שלך או אתה חושדים שמדובר בתהליך שאינו שפיר כדרמואיד - יש להוציאו. בכל מקרה, אם מוציאים את הנגע - יש לשלוח את החומר שהוצא לפתולוגי עיניים. בהצלחה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות