עין בולטת

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/06/2010 | 13:30 | מאת: אבי

שלום רב, חולה ב CLL דרגה 1, בלוטת התריס תקינה ואין בעיות נוספות ידועות, אחת העיניים בולטת כבר זמן רב ורציתי לדעת אילו כיוונים עלי לבדוק, ממה יכולה להגרם התופעה ? תודה.

אבי שלום, האם עברת כבר הדמיית ראש (CT או MRI) המכוונת לאיזור ארובות העיניים (בחתכים דקים)? האם נבדקת על ידי רופא עיניים כללי, או על ידי רופא עיניים המומחה לעפעפיים (אוקולופלסטיקאי) - הם מטפלים גם במחלות בארובת העין. יש צורך לתעד את מידת בלט העין, ולהעריך בעזרת ההדמיה מה יכולה להיות הסיבה לכך. יש צורך לתעד את חדות הראיה שלך, ואם היא פגומה, לברר מדוע. בהצלחה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות