דחוף - כתם לבן בעין בתצלום

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/05/2010 | 11:02 | מאת: שירי

שלום. קראתי שאם רואים כתם לבן בעין בתמונה יכול להיות שמדובר בגידול. לילדה שלי (3 ח') יש תמונה ובה עין אחת עם כתם לבן, השניה עם עין אדומה מהפלאש. בתמונות אחרות העין אדומה. האם יש צורך לפנות לרופא? רופא עיניים או ילדים? תודה.

שירי שלום, זה אכן חשוד מאוד. יש לפנות בהקדם לרופא עיניים. המרפאה הקרובה שלנו היא ביום ג' הקרוב. אם תצרי קשר עם המרפאה - נקבל אתכם לבדיקה. קחי בחשבון שהמרפאה כבר עמוסה ביותר, אך ילדים עם חשד לרטינובלסטומה תמיד מוכנסים למרפאה בהקדם. רק תתאזרו בסבלנות בתור.

06/05/2010 | 18:08 | מאת: שירי

האם חשוד גם אם ב תמונות אחרות מופיע עין אדומה?

06/05/2010 | 18:47 | מאת: שירי

ומה הטלפון? תודה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות