עיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

05/04/2010 | 23:42 | מאת: רוני

זה מלידה שיש לי עין גדולה ועין קטנה בעין הקטנה אני בקושי רואה הרופאים אומרים לי שהעין הקטנה שלי לא גדלה טוב היא לא התפתחה טוב אמרו לי שאני לא יכול לעשות שום ניותח שאני יוכל לראות עם העין הקטנה העין הקטנה שלי היא נראית בדיוק כמו העין הגדול רק שהיא קצת קטנה מהעין הגדולה ושהיא לא רואה טוב אני אומר לפחות העם יש איזה משהו שאפשר לעשות ששתי העיינים של שיראו בדיוק אותו דבר זה מעוד מפריע לי לחיות כה תודה על ההסבר

שלום רוני, תודה על המידע הנוסף. ישנה רק דרך אחת שקוסמטית שתי העיניים יראו אותו הדבר כאשר מדובר על עין קטנה והיא להרכיב פרוטזה (shell) מעל העין הקטנה. פתרון זה נשמר בדרך כלל לעין קטנה ולא רואה! כל עוד אתה עדיין רואה בעין הקטנה, אין פתרון אחר.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות