לימפומה או גידול בעין עקב כאב ?

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

11/01/2024 | 09:47 | מאת: חיימוב

שלום , האם כאב בעין, בנגיעה בעפעף שגורם למין כאב ראש קל או מיגרנה בארובת העין שלא מפריע לראיה ונשלל סיבה שקשורה לעין או משקפיים האם זה יכול להיות לימפומה או גידול בעין? אם רופאי עיניים לא יודע ונוירולוג שולח לct האם זה אומר שיש חשש לגידול ? הכאב הופיע די פתאומי לפני חודשיים אחרי כנראה שפשוף או גירוד בעין ומאז הופיע ולא נעלם , ז״א כאב חדש . אם מלטפים את העפעף אז הכאב מוטרג סף הכל כאב ברף של 2-3 מתוך 10 איך יכול להירגע שזה לא משהו חמור מהראש או מחר חושש ,תודה גיל 37

חיימוב שלום, ראשית, בד״כ גידולים בעיניים לא כואבים, וודאי שלא לימפומה בארובה. נגיעה בעפעף שגורמת לכאב - מומלץ להבדק אצל רופא/ת עיניים עם מומחיות בעפעפיים וארובה. הדמיית ראש (CT או MRI) נשמעת כרעיון טוב. בהצלחה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות