גוש שומני בעפעף העליון שלא עובר

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/12/2023 | 18:55 | מאת: סייעת לרופא שיניים במקצוע

שלום וברכה ערב טוב לפני שבועיים כבר יצא לי גוש שומני בעפעף העליון שלא עובר ניסיתי לפנות לרופא משפחה שיתן לי משחה אנטביוטית ושלחו אותי לרופא עיניים לבירור הגוש בנוסף קומסטיקאית אמרה לי שהיא יכולה להוציא את זה עם מחט מה זה אומר??? אחותי הסתכלה היום ואמרה לי שזה משהו שקשור לעור חיצוני ולא פנימי מה עושים??? אני מיואשת תודה רבה זה בעין ימין איפה שיש את הבעיה עם הארובת העין תודה רבה

סייעת, רוצה לשלוח תמונה? לא הייתי נותן לקוסמטיקאית לגעת במשהו בעפעף עם מחט...

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות