פצע בתןך העין???????

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/10/2023 | 06:42 | מאת: אליאב

הי , בערך יומיים שאני מרגיש שמשהו מציק לי בעין קמתי והלכתי למראה וראיתי בצד העין בתוכה נקודה לבנה כזאת נראה כמו פצע לבן בתוך העין איפה שהשפיץ של העין בצד שמאל בעין ימין ונכנסתי לגוגל כתבתי על זה וזה מלחיץ אותי שחס וחלילה זה לא איזה גידול או משהו כזה . זה נראה נקודה לבנה כזאת בעין ובגלל המצב כרגע ( מצב מלחמה) התייעצתי עם רופא אונלין והוא רשם לי משחה לדלקת עיניים האם זה יעזור ? השאלה שלי האם זה מסוכן יכול לפגוע בריאה ? איך זה הגיע לי לעין וחס וחלילה שזה לא גידול אני עוד צעיר לזה תודה

אליאב שלום, רוב הסיכויים שאין מדובר בגידול, אבל בלי תמונה ובלי בדיקה, לא ניתן להתייחס מעבר לכך.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות